Payday loan
TEKST GROOTTE

Hobbyfokker van Scottish/Highland Fold & Straight

Lucky


 Tuin_-_Lucky__10

Even voorstellen

Ik ben Lucky, de andere helft van de illustere gebroeders Lusianda, die ook wel bekend staan als gatekeepers van deze cattery en website. Hieronder vind je mijn officiële gegevens, maar dat wil nog niet zeggen dat je mij dan kent….. maar daar vertelt mijn personeel jullie wel over.


Naam Lucky Lusianda
Stamboeknr :  SNVK 07-10-031K
Geboortedatum :  9 juli 2007
Geslacht :  Kater
Ras en kleur :  Brits Korthaar Lilac/wit (31 15c)
Vader :  Zephyr Filou van Duinterpen (Lilac)
Moeder :  Lucy van Breehorn (Lilac/wit)

Wie belangstelling heeft voor mijn stamboom kan deze inzien door te klikken op onderstaande link. Voor een uitgebreide stamboom, aangevuld met foto’s van mijn voorouders zie het PDF-bestand. Meer leuke foto’s van mij kun je vinden in het fotoalbum in het mapje met mijn naam. Voor meer “insight information” over mijzelf geef ik nu het woord aan mijn personeel.

tree pdf

Lucky is een grote, lieve boef die samen met zijn broertje Joey in oktober 2007 bij ons is komen wonen. Hij was de grootste van het nestje bestaande uit 2 katers en 3 poezen en moest dan ook met de keizersnee ter wereld gebracht worden. Groot bij de geboorte, maar ook altijd groot gebleven en hij is dan ook uitgegroeid tot een mooie, lieve, stoere en vooral super sterke gespierde volwassen kater van 8 kg.

Verder is Lucky moeilijk in een paar worden te omschrijven, maar ik zal het evengoed proberen.

Ruwe bolster, blanke pit die zijn eigen krachten niet kent omschrijft hem denk ik het best. Lucky doet alles vol overgave of het nu spelen, slapen, eten, negeren, stout of lief zijn is. Dit kan wel eens lastig zijn als hij aan het spelen is met zijn broer en stief(zus), niemand is partij voor hem en het spelen loopt dan geregeld wel eens uit de hand, waarbij de rest dus altijd het onderspit delft. Verder is het een heel dikke, lieve beer, die absoluut geen kwaad in zin heeft en waar je dan ook niet lang boos op kunt blijven.

Het leukste spelletje vind Lucky (zelfs als kitten al) apporteren met een propje papier. Nou ja, propje papier….. voor minder dan een A4-tje komt hij ook weer niet al te fanatiek in beweging, maar als hij in beweging komt dan kun je beter niet in zijn weg lopen, want dan dendert hij boven over je heen.

Verder is hij graag in de buitenren, maar hij wil liever echt naar buiten en als je niet aan deze wens voldoet dan laat hij luidruchtig weten dat hij het hier niet mee eens is. Verder is deze dikke boef ook een grote schat.

zaterdag, juni 19, 2021