Payday loan
TEKST GROOTTE

Hobbyfokker van Scottish/Highland Fold & Straight

Joey

 

Tuin_-_Joey__03

Even voorstellen

Ik ben Joey, de ene helft van de illustere gebroeders Lusianda, die ook wel bekend staan als gatekeepers van deze cattery en website. Hieronder vind je mijn officiële gegevens, maar dat zegt nog weinig over mijzelf.

 

Naam Joey Lusianda
Stamboeknr :  SNVK 07-10-028K
Geboortedatum :  9 juli 2007
Geslacht :  Kater
Ras en kleur :  Brits Korthaar Lilac (15c)
Vader :  Zephyr Filou van Duinterpen (Lilac)
Moeder :  Lucy van Breehorn (Lilac/wit)

Wie belangstelling heeft voor mijn stamboom kan deze inzien door te klikken op onderstaand link. Voor een uitgebreide stamboom, aangevuld met foto’s van mijn voorouders zie het PDF-bestand. Meer leuke foto’s van mij kun je vinden in het fotoalbum in het mapje met mijn naam. Voor meer “insight information” over mijzelf geef ik nu het woord aan mijn personeel.

 

tree
pdf

 

Joey, (ook wel; JoJo), is een hele mooi lieve kater, met een zacht karakter. Hij is samen met zijn broertje Lucky in oktober 2007 bij ons komen wonen. Hij was de kleinste van het nestje bestaande uit 2 katers en 3 poezen, maar zelfs als kitten liet hij zich het kaas al niet van zijn brood eten en hij is dan ook uitgegroeid tot een mooie volwassen kater van 6 kg.

Als kitten vond Joey apporteren met zijn favoriete muisje het allerleukst en voordat hij hem bij je terug bracht moest de muis eerst even gedipt worden in het waterbakje. Apporteren doet hij op z’n tijd nog steeds, maar er wordt tegenwoordig niet meer gedipt. Geregeld heeft hij ’s nachts een keer zin in dit spelletje, aangezien wij dan slapen en natuurlijk niet gelijk reageren schreeuwt hij moord en brand totdat wij de muis of het balletje weggooien (maar verder is hij heeeeel lief). Ook vind hij het heerlijk om te ravotten met z’n broer en (stief)zusje, lekker buiten in de ren liggen en natuurlijk geregeld een kopje komen halen/brengen bij ons.

zondag, juni 04, 2023